O Nama


Istorijat

Mlekara Milkop doo je počela sa radom 1997.godine sa skromnom proizvodnjom u porodičnom krugu vlasnika Premović Bojana. Na početku rada otkupljivano je 900 l mleka mesečno od kooperanata. Sa velikim entuzijazmom i sa puno uloženog rada Milkop se neprestano razvijao i proširivao obim svoje proizvodnje. Uvedena je nova tehnologija za otkup i preradu mleka. U toku svog rada Mlekara Milkop je preseljavana iz manjih u veće objekte i samim tim širila obim svoje proizvodnje, paletu svojih proizvoda kao i broj upošljenih radnika.

O Nama

Mlekara Milkop je savremeno preduzeće. Glavna delatnost je otkup mleka i prozvodnja proizvoda od mleka. Milkop posluje kao uspešno, stabilno i moderno preduzeće. Sa svojim kadrovskim i tehničkim potencijalom Milkop je u mogućnosti da u potpunosti zadovolji očekivanja kupaca u pogledu kvaliteta proizvoda, cena, kvaliteta usluga i rokova isporuka.

Milkop se satoji iz nekoliko objekata: prvi objekat je smešten u Raški na obali reke Ibar u naselju Vlasovo, gde je smešten proizvodni pogon i posebnog objekta takođe u Raški gde je smeštena celokupna administracija Milkop-a i drugog objekta koji se nalazi na Ibarskoj magistrali između Kraljeva i Čačka u mestu Tavnik. Objekat u Tavniku je potpuno novoizgrađeni objekat i predstavlja savremen proizvodni pogon za preradu i proizvodnju proizvoda od mleka opremljen svim neophodnim uslovima koje jedna savremena mlekara treba da poseduje. I jedan i drugi objekat su registrovani za otkup i preradu mleka po 80.000 litara dnevno. Milkop d.o.o. upošljava preko 150 radnika sa teritorije opštine Raška i Kraljevo. Posedujemo sopstvena dostavna vozila kojima krajnjim korisnicima vršimo dostavljanje naših proizvoda. Naši prozvodi su prisutni na celoj teritoriji Srbije i u pojedinim zemljama u našem okruženju kao što su Crna Gora, BIH i Makedonija.

Svrha našeg poslovanja su zadovoljni kupci, jer imamo dugogodišnje iskustvo, sposobnost i pouzdanost da proizvedemo visokokvalitetne i zdrave proizvode.

UKUS I SVEŽINA PLANINSKIH VISINA

Dar prirode ekološki čistog okruženja u kome nastaje REKA ZDRAVOG MLEKA, koje se koristi u proizvodnji naših proizvoda na potpuno prirodan i tradicionalan način, donosi na vaše trpeze čitavu paletu zdravih proizvoda.

Naša Misija
  • savremeno preduzeće.
  • bezbedni proizvodi.
  • zdravi ekološki proizvodi.
  • očuvanje tradicije.

Naša Vizija
  • vodeći proizvođač.
  • evropski standardi.
  • kvalitetan i zdrav proizvod.


0
+
Litara mleka dnevno
0
Zemalja
0
+
Radnika
0
+
Vozila

 

 

Reka zdravog mleka!